خانه / موفقیت / همانند يك نابغه فكر كنيد(بخش دوم)

همانند يك نابغه فكر كنيد(بخش دوم)

هشت راهکار زیر شما را تشویق می کند تا کارآمد و مفید فکر کنید و راه حل مشکلاتتان را خودتان به دست آورید. این راهکارها، روش‌هاي رایج بین نابغه های عرصه علم، هنر، و صنعت در طول تاریخ بوده است.

  1. به مشکلات از جوانب مختلف نگاه کنید، و دیدگاه های جدیدی را انتخاب کنید که کسان دیگری از آن استفاده نمی کنند.

“لئوناردوداوینچی” عقیده داشت که برای به دست آوردن علم در مورد یک مشکل، باید یاد بگیرید که چطور آن مشکل را به راه های مختلف بازسازی کنید. او می گفت همیشه اولین رویکرد او به یک مشکل کمی متعصبانه بوده است. به همین دلیل سعی داشت تا مشکلات را از جوانب مختلف بررسی کند.

  1. تجسم کنید!

انیشتین وقتی به حل یک مشکل فکر می کرد، سعی می کرد تا موضوع خود را با استفاده از نمودارهای مختلف به چند روش ممکن فرموله کند. او راه حل ها را تجسم می کرد.

  1. ایجاد کنید!

یکی از ویژگی های متمایز نابغه ها استعداد تولیدی و زایایی آنهاست.

“دین کِیت” از دانشگاه کالیفرنیا در مطالعه ۲۰۳۶ مخترع تاریخ، به اثبات رساند که بزرگترین دانشمندان نه تنها آثار فوق العاده ای می ساخته‌اند، بلکه آثار بد و به درد نخوری هم در کارنامه خود داشته اند. آنها از شکست نمی ترسیدند و آنقدر تلاش می‌کردند تا به موفقیت دست یابند.

  1. ترکیبات جدید بسازید.

 افکار، ایده ها، تصاویر و اندیشه هایتان را ترکیب و دوباره ترکیب کنید و آنها را بصورت ترکیبات مختلف درآورید، هرچند که طبیعی و مناسب نباشند.

قانون های توارث که علم جدید ژنتیک برپایه آن قرار داده شده توسط راهب استرالیایی “گریگو مندل” مطرح شده که ریاضیات و بیولوژی را برای ایجاد یک علم جدید با هم ترکیب کرد.

  1. رابطه سازی کنید. بین موضوعات نامشابه ارتباط ایجاد کنید.

“داوینچی” قادر بود بین صدای زنگ و آب ارتباط ایجاد کند. ساموئل مورس توانست با مشاهده ایستگاه های حمل و نقلی توسط اسب، ایستگاه های تقویت کننده ای برای سیگنال های تلگراف اختراع کند.

  1. متضاد فکر کنید.

فیزیکدان معروف “نیلز بوهر” عقیده داشت که اگر متضادها را کنار هم بیاورید، خواهید دید که افکار و اندیش تان به مرحله جدید منتقل می شود. توانایی او در تصور نور هم به عنوان یک ذره و هم یک موج باعث شد به اصل “تکمیل” برسد. افکار معلق و مسکوت می تواند به شما برای خلق یک شکل جدید کمک کند.

  1. استعاری فکر کنید.

ارسطو استعاره را یکی از علامت های نوابغ می دانست و عقیده داشت که هر فردی که بتواند شباهت های بین دو قلمرو را درک کند و بین آنها رابطه برقرار کند، یک نابغه است.

  1. خود را برای شکست آماده کنید.

شکست زمانی می‌تواند سودمند باشد که به عنوان یک نتیجه بی حاصل به آن فکر نکنیم. به جای این، روند کار، مؤلفه های آن، و روش تغییر آنها را تحلیل کنیم تا به نتیجه برسیم. نپرسید: “چرا من شکست خوردم؟!” بپرسید: “چه کرده ام؟!”

درباره‌ی admin

Avatar

حتما ببینید

تمرین تسلیم

نوشته: محمد حسن ارجمندی اجازه بدهید با یک خاطره شروع کنم: چند سال پیش، هر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *